in

Schokkende feiten en onthullingen over de moord op Theo van Gogh in De Cactusmoord…..

Op 2 september a.s. verschijnt het spraakmakende ‘onderzoeksrapport’ De Cactusmoord. De Cactusmoord behelst het –fictieve- diepgravende onderzoek naar alle feiten en omstandigheden inzake de beestachtige moord op Theo van Gogh in 2004. Een schokkend en onthullend ‘rapport’ waar Uitgeverij Keytree de hand op wist te leggen.

U weet het ongetwijfeld nog goed; heel Nederland was in shock toen de spraakmakende filmmaker en columnist Theo van Gogh op 2 november 2004, op klaarlichte dag in de Linnaeusstraat in Amsterdam, werd vermoord. Van Gogh was in die tijd bezig met een film over de moord op Pim Fortuyn. Van Gogh was voornamelijk een voorvechter van de vrije meningsuiting en dat is hem mogelijk fataal geworden. De titel van het boek verwijst naar de cactus die Van Gogh aan het eind van zijn televisieprogramma ‘Een prettig gesprek’, aan zijn gast gaf.

Had de geradicaliseerde moslim Bouyeri religieuze motieven? Bezitten de complottheorieën die er, na de arrestatie van Bouyeri, de ronde deden, enige grond van waarheid? De door de wol geverfde onderzoekers Grijpsma en De Griek onderzochten de zaak en komen nu met onthullende feiten in De Cactusmoord. Oké, het is weliswaar allemaal fictief, maar het had ook zomaar op waarheid kunnen berusten. Om dat laatste kracht bij te zetten hebben auteur en uitgever bewust gekozen voor een cover, lettertype en opbouw die het uiterlijk hebben van een officieel rapport.

In het voorwoord staat overigens een waarschuwing die u ter harte dient te nemen alvorens aan De Cactusmoord te beginnen: het boek is niet bedoeld voor tere zieltjes….

De Cactusmoord verschijnt op 2 september 2020 als 136 pagina’s tellende paperback bij Uitgeverij Keytree onder ISBN nummer 9789492719218

Op Nieuwsflits.nl kan jij gratis berichten plaatsen. Heb jij ook iets te melden? Plaats nu zelf ook nieuws! KLIK HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als de hel een nooduitgang had…