in

NIEUW IN HET AMSTERDAMSE STRAATBEELD: DE ABOFIETS MET DE FELGROENE BANDEN

Heb jij hem al zien staan in Amsterdam? De fiets met de groene banden. Het initiatief  is van  twee jonge ondernemers, Ari en Arwin. Twee broers uit Amsterdam.‘Het ondernemen is ze met de paplepel ingegeven.’ Al jaren verkopen ze met de familie consumentenartikelen, maar ook fietsen aan markthandelaren, webshops, winkeleigenaren, enzovoort.

Doordat ze over de hele wereld rechtstreeks bij fabrieken inkopen, weten de broers inmiddels waar ze moeten zijn voor de beste onderdelen om een goede, duurzame  en betrouwbare kwaliteitsfiets te maken voor de Nederlandse markt.

Altijd een werkende fietsDe fiets is namelijk niet te koop. Het gaat hier om een Abofiets. Een stadsfiets die je kunt huren, waarbij pechhulpservice is inbegrepen zodat je altijd verzekerd bent van een werkende fiets.

Wachten op een fietsenmaker, monteur of in de rij op een vervangende fiets zul je nooit hoeven  doen. Mocht er ondanks de scherpe kwaliteitscontrole toch wat aan de hand zijn  met je fiets, dan zet je hem vast met twee sloten, zodat hij niet verplaatst kan worden, en op een plek waar je  met een auto bij kan. Je appt de locatie met een foto naar Abofiets en hij wordt ter plekke gerepareerd. Wanneer de fiets is ‘gefixt’, meestal binnen een paar uur, krijg je via Whatsapp bericht en kun je er weer gebruik van maken. De sleutels heb je namelijk nog zelf!

Op deze manier heb je altijd een werkende fiets.

Duurzaam, sterk, goedkoopAri en Arwin hebben niet gekozen voor zwarte banden maar voor felgroene. Die vallen lekker op en het staat voor ons voor duurzaam. Met lopen is fietsen toch echt de milieuvriendelijkste manier om je te verplaatsen. Ook over de duurzaamheid van de fiets zelf is nagedacht.

De banden zijn gemaakt van recyclebaar rubber. Zelfs het grootste gedeelte van het frame is netjes te recyclen.

Nog iets wat de Abofiets positief onderscheidt: het is geen standaard omafiets, maar een robuustecargofiets die een stootje kan hebben en toch licht van gewicht.Heb je ze al zien staan in Amsterdam? De fiets met de groene banden? Maak een foto van die fiets plaats deze op je Facebook/Instagram en ontvang bij je abonnement een gratis smartphone houder voor op de fiets.

Profiteer nu van de actie: Eerste maand voor slechts € 5,-

Meer informatie vind je op. www.Abofiets.nl

        

Op Nieuwsflits.nl kan jij gratis berichten plaatsen. Heb jij ook iets te melden? Plaats nu zelf ook nieuws! KLIK HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 jonge studenten, ontwerpen een multifunctioneel recycle boulevard

Woning ruilen – Waar kan ik dat doen?